Веднъж, по време на медицински преглед германския гинеколог на Графенберг забелязах, че пациента си изпитва сексуална възбуда, когато той се допре до една от зоните на предната стена на вагината. Забелязвайки това любопитен факт, той решава да експериментира и да разберете колко жени са в състояние да изпитат необикновено приятен за стимулиране на тази зона. Резултатът от приятна изненада: усещане близо до оргазъм, преживя много жени. Така че лекарят и открил известния точката, която е кръстен в чест на неговото име – Графенберг точка за по-кратко – буква ж. До сега, навсякъде по света е най-тежки спорове за това дали или не в тялото на момичетата е неповторимо място за удоволствие или присъствието й – това е чисто субективно усещане за една малка част от нежния пол?

Изследователски пълен мащаб на тази тема все още не е извършена – както се оказа, това не е толкова лесно. Британски учени провели следния експеримент: те изследвани над 1800 жени близнаци в присъствието на прословутата точка джи. Тяхната идея е едновременно проста и сложно: ако тази точка – генетичен фактор, тя трябва да бъде и двете сестри близначки като подобен набор от гени. Докато изследвания са показали, че не винаги е на всеки един от близнаците се открива тази зона на удоволствие.

След получаване на данните, британците обяви пред света, че точката G – само мит, и “намери” това е само онези жени, които са готови да поемат самозалъгване. Така те искаха да уверя всички онези жени, които не са били в състояние да се намери в този момент и сериозно притеснен за това. Въпреки това, в отговор на това съобщение, учени от много страни изразиха мнението, че всяка англичанка твърде безполово или “не съществува гледам.” Във всеки случай, има много методи за търсене на точката G, и много жени твърдят, че те редовно страдат с какво несравнимо удоволствие от неговото стимулиране.

Има и друг вариант на наличието на точката G на стената на вагината на жените. Някои учени смятат, че G място – това е просто зародиша на простатата! Въпросът е, че докато в утробата, бебето не разполага с пола. По-точно, те са трудни за спазване на определен период от време. Това бум на тялото на детето, който е отговорен за появата на първични полови белези, е желаната точка СИ. Той има много нервни окончания, които правят една зряла жена може да получи голямо сексуално удоволствие. Всичко, което е необходимо за постигане на извънредно оргазъм – научете се да намерите този тайнствен, магически момент джи.

 когато точката G

Как да се намери точка на джи

Смята се, че точката G е разположен на предната стена на вагината на дълбочина 5-6 см. Ето защо, ако искате да го намерите на собствения си, трябва да сте собственик на сравнително дълги пръсти. Независимо от факта, че размерът на тази точка не е малък (стойността му варира от големината на пет рубла desyatikopeechnoy монета), е възможно да не е всичко открие. На първо място, следва да се отбележи, че търсенето на точката G е само когато сте малко нервна. В абсолютно спокойно състояние, просто не забелязваме и не го чувствам. Най-добрият вариант – е да се започне търсенето веднага след оргазъм, защото по това време най-забележителната точка джи и чувствителните. Е, как да изглежда този “бутон забавно”?

Ако искате да се намери точката на G с партньор, най-добре е да го направя в по очи. Повдигнете таза пъхнати под възглавницата си – така, човекът ще бъде много по-лесно да проучи си интимно място. Partner трябва внимателно да въведете пръсти във влагалището на дълбочина от 3 до 6 сантиметра. Разбира се, пръстите трябва да бъдат обилно намазана или твоята собствена грес или смазка. Трябва да вярвате собствените си чувства, ръководен ръката на партньора. Веднага след като той установи желаната точка, аз забелязах, че задната стена на влагалището започне да се свива, както това се случва по време на оргазъм.

Между другото, когато стимулация точка СИ жените често може да се случи спонтанно уриниране. Това се дължи на факта, че тази точка е в непосредствена близост до областта на уретрата. Нещо повече, от уретрата по време на оргазъм излиза не е урина, и тайната на парауретралните жлези. Въпреки това, такава ситуация може да се избегне само чрез разхлабване на налягането в точката на стимулация СИ.

Ако искате да се опита да намери точката на самостоятелно-джи, най-добре е да го направя в банята или под душа, когато тялото ви е напълно спокойна. Седнете и посочете вагината пръста. Point се намира на предната стена на вагината е точно там, където тя започва оребрена повърхност. Може би на първо вие ще се чувствате не съвсем приятна, но ако не спре и ще продължи да стимулира тази област, вие скоро ще се чувствате много забавно.

Винаги е полезно да се знае добре възможността за тялото си – това ще ви помогне да направите секс с партньора си още по-чувствена. Ако откриете магията точка от тялото ви не успеете, не се притеснявайте. В края на краищата, неговото съществуване не е научно доказано, и това, което не го намерите, не те прави погрешна. Вие имате много други възможности да изпитват бурни оргазми и без прословутата точка джи. Но ако сте късметлия и сте имали неизвестни досега усещания, когато са стимулирани тази област, то вие сте един от тези късметлии жени, които опровергават констатациите на учените и да се насладят на най-необичайни оргазъм достъпна за жените.

 Къде е точка СИ жени
 Силно препоръчваме да се чете: Как да се намери точката Ji жена

 Вагинален оргазъм

Съдържание:

  • Емоционална готовност
  • Пози, които увеличават шансовете за получаване на вагинален оргазъм
  • Обучение на мускулите на влагалището

Много жени се наслаждават на самия процес на секс, но тя не получи оргазъм. Причината за липсата му на мнозина: неувереност, неспособност да се отпуснете напълно, физиологични функции и т.н. Сексолози са два вида оргазъм – клиторен и вагинален. Вторият различава от първите усещания. Всяка жена трябва да го опита поне веднъж приятна топлина, която постепенно се разпространява по цялото тяло. Но виждате ли, не всички от обсега му. Как да донесе тялото си до вагинален оргазъм?

Емоционална готовност

Скъпи жени! Преди да влезе в сексуалния акт, да бъде емоционално готови да имат оргазъм! Не се притесняват дали можете да го е наслада да се знае, или не. Това е добре, ако първата, втората, въпреки че двадесетия пъти нищо не се случва. Можете да достигне пика на удоволствието, ако винаги трябва да се тревожи за това.

За да получите по вагинален оргазъм, трябва да се стимулира точката G. Трябва да се отбележи, че размерът на пениса няма значение. Тук сме водещ поза и да упражняват вагиналните мускули.

Пози, които увеличават шансовете за получаване на вагинален оргазъм

Преди да изберете желаната позиция за секс, трябва да се вземе под внимание, че контактът с вагиналните мускули на пениса трябва да е на максимум. Вземете поза трябва да бъде така, че върха на пениса втриване върху горната част на влагалището.

Някои пози за вагинален оргазъм:

  • момиче на върха. По време на полов акт, можете да контролирате темпото, дълбочината и скоростта на влизане;
  • Момиче на масата. Тук също можете да контролирате траекторията на срока за влизане. Въпреки това, момичето трябва да бъде по-висока, отколкото на мъжете;
  • момиче легнала по гръб. Под кръста трябва да сложи нещо меко, за да повдигнете таза. Това ще бъде като член на триене на долната и горната част на вагината.

Обучение на мускулите на влагалището

За да се доведе до вагинален оргазъм, можете да отворите и затворите с вагиналните мускули във вътрешността на пениса. Тази дейност не само ще получите много удоволствие, но също така и на върха на удоволствието.

Ако тези упражнения не дават всеки резултат, не спира дотук! Посещение на специално обучение “Пробуждането на женския оргазъм. Интимни мускули. ” С тях не само ще достигне до вагинален оргазъм, но може да получава множествени оргазми!

Регистрирайте се, за обучение, като се обадите +7 (499) 709-79-14 (от 10:00 до 22:00 часа), или на часовника онлайн http://training.sexrf.ru/about/.

 Вагинален оргазъм: Мит или реалност?
 Препоръчваме четене: буква ж при жените