Жените определено се притесняват повече преди и по време на секс. Представи си какви мисли ще ти минат през главата, ако гаджето ти изведнъж реши да правите спонтанен секс: „Ох, точно сега ли, ама аз не съм се изкъпала …“, „Знаех си, че вчера трябва да си направя кола маска, сега ще ме види космата“, „Не съм си лакирала ноктите на краката, няма как да не забележи това“ и т.н.

Ако наистина мислиш за такива дреболии преди акта, то със сигурност няма да изпиташ достатъчно удоволствие по време на него. Когато става въпрос за секс, мъжете мислят само за секс, пише БЛИЦ. И ако не ни вярваш, то виж кои са нещата, които представителите на силния пол не забелязват по време на акта (а и преди него):

1. Тлъстините по корема – той отново иска да правите секс точно в онази поза, при която най-ясно си личат излишните ти килограми. Спокойно, той изобщо не забелязва това, когато е възбуден.

2. Косъмчетата – имаш записан час за кола маска, но той е след няколко дни. Глупаво би било от твоя страна да откажеш секс поради тази причина, защото той няма да забележи косъмчетата по краката ти. А ако все пак това наистина те притеснява много и няма да успееш да се отпуснеш, сложи си дълги силиконови чорапи.

3. Звуците – понякога по време на секс се получават неудобни звуци. Това обикновено се случва, когато във вагината влезе въздух. Докато ти го приемаш навътре и се притесняваш, за него това е просто звук.

4. Педикюра ти – притесняваш се, защото не си си лакирала ноктите на краката и не си си оправила кожичките. Гарантираме ти, че той няма да забележи това, освен ако не е фетишист на крака.

5. Косата ти – има мъже, които си падат по сутрешния секс. Ти обаче се притесняваш, че косата ти стърчи във всички посоки. Той може би го забелязва и именно това му допада.

6. Бельото ти – да, мъжете си падат по секси дантелено бельо, но той със сигурност няма да загуби ерекцията си, ако те види в удобното ти памучно бельо. Така че, ако нямаш възможност да се преоблечеш набързо, преди да ти е свалил дрехите, не се притеснявай. Той и без това бързо ще свали бельото ти.

7. Наличието на менструация – той ще забележи, че си в цикъл, но има доста мъже, които нямат против това, някои даже ги възбужда допълнително. Ние обаче не ти препоръчваме да правиш секс по време на цикъл, защото заразяването с инфекции е значително по-лесно.