Нещо изключително неочаквано се случи с 6 напълно непознати българки. Те забременяха, а бащата е неизвестен.

6 Напълно непознати българки които нямат нищо общо помежду си, освен че потребяват една и съща марка тоалетна хартия заченаха от хартията ползвана след нужда.

Предполага се, че преди опаковането на тоалетната хартия, върху нея е попаднала оплодителна течносст от неидентифициран мъж.

Въпреки, че течността може да е полузасъхнала, в нея са останали активни сперматозоиди, които са попаднали в телата на жените при използването от тях на тоалетната хартия.

Така при триенето на тоалетната хартия с кожата, по жените е останало малко количество от продукта, в чиито състав са се оказали сперматозоидите.

Попаднали в по-влажна среда те са се “събудили” и са поели пътя си към оплождане.

Шестте жени забелязали неочакваните симптоми и след медицински прегледи установили състоянието си.

Те ще заведат съдебно тело срещу производителя на тоалетната хартия.

5 от тях са направили аборт след зачеването, а една е предпочела да запази детето си.

Няма информация за това, колко хора са ползвали от тази партида тоалетна хартия и реално колко пъти се е изпълнил този сценарий. Към момента само те са предали информация за случилото се.

Харесайте страницата ни във Facebook и споделете този материал в социалните мрежи, ако искате повече хора да научат тази информация.Ком България не разполага с ресурс да проверява информацията, която достига до редакцията и не поема отговорност за истинността ѝ.

6 жени забременяха от тоалетна хартия