Филърите за пенис имат за цел да увеличат дебелината му и все повече мъже се възползват въпреки възможните усложнения.

Абдул Хасан е на 27 и се подлага на процедурата за пореден път. Този път тя е с цел да изненада гаджето за рождения й ден. Те са заедно вече 8 години, но Абдул все още се съмнява дали я задоволява сексуално. След последния път, в който си сложи филъри, тя била 100% изненадана. Така идва и следващият. Абдул е щастлив с избора си.

Филърът за пенис представлява течност – обикновено хиалуронова киселина – която се инжектира под меката тъкат. Процедурата не е хирургическа и трае само няколко часа. Обикновено увеличава дебелината с около 1-2 сантиметра. В зависимост от инжектираното количество, ефектът може да трае около 18 месеца.

Течността обаче има ефект само при спаднал пенис. По време на ерекция разлика преди и след инжекциите няма.

Абдул посочва като причина за 10-милилитровата инжекция и ефекта върху самочувствието му. Според стандартите размерът на пениса му е в нормата, но въпреки това той все пак се чувства малко неудобно, когато се разхожда в съблекалнята на фитнеса по без нищо.

Когато за първи път минава под инжекцията, се чувства много по-добре въпреки, че го е страх от евентуални усложнения. Увереността му се прехвърля и върху социалните му взаимоотношения.

Стюарт отслабва с 50 кг. и като след всяка радикална загуба на тегло той има проблем с увиснала кожа. Затова и се обръща към инжекциите. Той вижда реклама на клиника, докато търси транспланти за коса.

Спира се на 15 мл. – обичайното количество, което хората използват за изправяне на лицеви бръчки. Това е и максимумът, който предлага клиниката. Приятелката му Карис се притеснява да не стан прекалено голям; филърите могат да се премахнат по решение на пациента.

Обиколката на пенисът на Стюарт след операцията се покачва от 12,5 см. на 15 см.

При Абдул промянта е от 10 см. на 11,5 см.

По лекарски съвет сега и двамата трябва да изчакат около 4 седмици преди да правят секс.

Някои мъже обаче сами си слагат инжекциите, които често са с вазелин, всякакви масла или силикон. Това може да предизвика изключително неприятна инфекция, а операциите за възстановяване на пениса са ужасни за описание.

инфо