Преди броени дни Татяна увеличи гръдната си обиколка. Певицата разкри, че има промяна и в личния й живот. Тя отново е сама и няма мъж до себе си.

„Не ми е било някаква фиксидея или пък да съм се комплексирала на тази тема. Но всички знаят колко много държа на външния си вид. Суетна жена съм и реших да се подложа на тази интервенция. Ще го кажа малко шеговито, но нали родителите подаряват на абитуриентките чифт нови гърди. А пък аз тази година изпращам сина ми абитуриент и реших да си направя такъв подарък (смее се). Аз съм спортуващ човек. Обръщам внимание на женската красота. За мен една жена е красива и женствена не когато е просто слаба, а задължително трябва да има релеф по тялото. Слаба жена без гърди на мен лично не ми допада. Не знам как е при мъжете вече… Жената трябва да има овали – хубави гърди, оформено дупе, да бъде слаба и стегната“ – споделя тя пред „ШОУ“.

Казва, че не се страхува от подобни интервенции и подчертава: „Дори при тази операция изненадах целия екип, който се грижеше за мен. Бяха много учудени от моето физическо здраве и настроение след операцията. Чувствах се перфектно още веднага. Не съм от жените, които обичат да си правят всякакъв вид корекции, мислейки си, че това ще ги накара да се чувстват по-красиви и желани. На мнение съм, че когато жената има нужда от дадена интервенция трябва да я направи, но съм против прекалените неща. Винаги съм разчитала на естествения си чар и красота и това, което Господ ми е дал“.

Преди време фолк звездата на „Пайнер“ разкри, че след раздялата със съпруга си има нов мъж в своя живот. С него тя обиколи няколко от топ дестинациите в света.

„Любимият ми мъж на този етап е синът ми. Бих казала, че съм свободна жена в момента. Дадох си равносметка, че в момента приоритетите ми са свързани с моя син и професията ми. Изцяло съм насочила вниманието си към моите проекти и участията ми. На този етап няма човек до мен“ – подчертава тя.

По повод на публикуваната снимка с футболиста Благой Георгиев и слуховете, че между тях има нещо повече от добро познанство, певицата обяснява: „Напоследък много често ме свързват с най-различни мъже. Развеселявам се от такива жълти писания. Аз съм популярно име и е нормално да ме следят изкъсо къде ходя, с кого се виждам и снимам. Благой Георгиев е мой добър приятел, който харесвам като мъж, но няма нищо между нас. Излизаме в обща компания, забавляваме се и това е“

За приписваната й авантюра с Адриан Зурков, познат като Марио от „София ден и нощ“, изпълнителката казва: „С Адриан се познаваме още преди да започне да се снима в този филм. Той участваше във видеоклипа ми „Да сме квит“. Общо взето, ме свързват само с хубави мъже, в което няма лошо (бурен смях). Нека всеки сам прецени за себе си доколко съм близка с всеки един, с който ме свързват. Нормално е на една красива, известна и сама жена да й се слагат различни мъже“.

Татяна  говори открито и за взаимоотношенията с бившия си съпруг. „С бившия ми мъж сме в много добри отношения и гадните неща съм се опитала да ги надживея. Все пак ние сме 21-ви век и аз съм над нещата. Синът ми получава някаква издръжка от баща си, но като цяло си е при мен, живеем си заедно. С бившия ми мъж имаме едно прекрасно дете, което е заченато с много любов. Смея да твърдя, че нашето дете е благословено, искано дете е и създадено с много любов“ – категорична е тя, а относно развода добавя:

„Ние се разделихме не защото не сме се обичали, а защото в един момент имахме различни приоритети за живота. Той искаше второ дете от мен и да спра с кариерата си, а аз съм човек, който постоянно иска да се развива и мечтите ми се простират по-далеч от малкия град. Той вече има второ дете, сбъдна своята мечта, а аз продължавам да следвам своите и да се грижа за сина ми Атанас. Ние сме заедно от деца, имаше голяма любов между нас, създадохме общ дом. Няма как да се забравят тези години“.

Не се наема да каже дали има път назад и възможно ли е след време отново да се съберат с него.

„Вече една година сме разделени, всеки е поел по своя път. Важното оттук нататък е ние да поддържаме едни нормални отношения и да се уважаваме, тъй като имаме общо дете“ – убедена е тя.

http://signal.bg/%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D0%B8%D1%87/