Често, ти като жена, се разкъсваш толкова много между всичките си задължения – работа, домакинство и т.н. , че не ти остава време, нито сили за интимни занимания…

Жената е легнала, мъжът е отгоре!

Харесва ли ти, когато мъжът доминира? Тогава опитай тази поза!

Електрическа помпа!

Легни по корем, а партньорът ти трябва да седи зад теб, с крака пред себе си. Трябва леко да се наведе назад, така ще бъде в състояние да проникне в теб и да започне да се люлее напред-назад. По време на проникванията се опирай на лакти и дръж краката си събрани.

В това положение стоиш, на практика, лишена от възможността да се движиш, а като бедрата ти са плътно долепени, ти ще можеш да чувстваш всяко движение на пениса му в теб.

Ще засили усещането при дълбоките му прониквания. Те от своя страна ще предизвикат повече съкращения на влагалищните мускули. А ти ще изпиташ невероятен оргазъм.

Прав ъгъл!

Поза настрани, мъжът е отгоре. Тази поза е само за гъвкави момичета. Мъжът доминира, а ти лежиш на леглото – единият ти крак е отпуснат, а другия вдигнат на рамото му. Той трябва да е възседнал лежащия ти крак и така да прониква в теб. Тази поза ще му осигури достъп до всички труднодостъпни зони на вагината ти, останали недокоснати при стандартните пози. А и при нея той ще може да се движи и нагоре-надолу, не само напред-назад.

Странична!

Поза настрани, мъжът е отгоре. Ако искаш да внесеш разнообразие в сексуалния си живот, но не си готова за акробатични салта, тази поза е идеална за теб.

Легни настрани, с гръб към партньора. Той е върху теб, застанал на колене, като едното от тях е между твоите крака. Така прониква в теб. Ти трябва да присвиеш единия си крак, за да му е по-удобно. В тази поза се стимулират всички труднодостъпни точки, които ще ти дадат нови вълнуващи усещания, които отсъстват при стандартните пози. Може да контролираш силата на тласъците като сгъваш и разгъваш крака си. По този начин напрягаш и вагиналните мускули, което усилва удоволствието.

Осморка!

Позата е лежаща, мъжът е отгоре. Ето една по-необикновена „Мисионерска“. Партньорът ти е отгоре, а ти трябва да поставиш няколко възглавници под дупето си. В тази поза има активна стимулация на “G” точката и освен това, чатала му масажира клитора ти. За допълнителни приятни усещания той може да прави кръгови фрикции и движения, образуващи осморки. Шансовете са изключително добри да получите оргазъм едновременно.

инфо: http://zdrave.to/seks/2441-seks-pozi-pri-koito-toj-se-trudi-a-ti-se-kefish-18