Всяка жена иска да се чувства секси и желана. Много дами обаче имат скрупули и комплекси, които не им позволяват да разгърнат пълния си потенциал на „мръсницата” в себе си. Как да поправите грешката си?

Носете червено

Дали ще е червило или пък ярка рокля, този огнен цвят със сигурност ще повиши либидото ви, защото стимулира сексуалния апетит, твърдят от health.com.

Пропуснете бельото

Имате среща? Забравете да си сложите бикини, съветва психолог от щатския университет в Калифорния. Ще се почувствате малко мръснишки, но и много секси, казва той.

Поизпотете се

Жените, които редовно тренират се чувстват по-желани – това е изводът от изследване на друг щатски университет.

Бижута на място

Изберете бижута, които падат на любимите ви части от тялото – например колие, което нежно се спуска между гърдите ви. Това е нещо почти незабележимо, но ще ви накара да се присещате, че имате определени емоции, отпращащи към игри под завивките.

Подчертайте предимствата си

Ако се чувствате пълни, не се хвърляйте на безформени дрехи, а вместо тях изберете такива, които нежно обгръщат тялото ви.

Гладко голи

Какво имаме предвид ли? Ами, следващият път, когато си правите кола маска на триъгълника, махнете повече от обикновено. Когато имате по-малко косъмчета в тази област, ще бъдете по-чувствителни… пак там.

Забравете балеринките

Носете високи токчета – те, освен, че създават илюзията за по-дълги крака, натоварват мускулите на таза, които са отговорни за сексуалното удоволствие.

Събличайте се… все едно някой ви гледа

Следващият път, когато се приготвяте за сън, вместо набързо и отегчено да свалите всичките си дрехи, направете това ежедневно задължение игриво. Бавно и чувствено сваляйте дреха по дреха, след това се пъхнете в секси нощничка… или си легнете голи.

източник: zdrave.to, снимки tumblr