Музикантът Jaimie Wilson публикува във Instagram фотоколажа по-долу, придружен с въздействащо послание.

Споделяйки своята впечатляваща трансформация, мъжът се надява да окуражи хората да не съдят другите по външността им. “Публикувам тази снимка, за да покажа, че не е нужно да ти ‘личи’, за да си трансполов. Не е нужно да минаваш някакъв тест, за да докажеш, че си транс…. и със сигурност не ти е нужно одобрението на КОЙТО И ДА БИЛО, освен твоето собствено.”

Досега публикацията на Wilson е била харесана от над 30 000 души. Семейството му, за жалост, не е сред тях. Wilson споделя, че след разкриването му като транс, родителите и голяма част от роднините му са преустановили отношенията си с него. Въпреки, че това дълбоко го наранява, той не съжалява за избора си да бъде себе си.

“Липсва ми семейството ми в моя живот… Липсва ми това родителите ми да бъдат горди с мен… Но знаете ли какво не ми липсва? Не ми липсват нощите, в които лежах сам и се борех с чувствата си… Не ми лиспсва това да чакам да остана сам в къщата, за да се облека в мъжки дрехи и да прибера дългата си коса под шапка… Не ми липсва това да се крия.”

източник: huge.bg