“Мамо, какво означава нимфоманка? – Дъще, това е жена, която е пристрастена към секса. – А как се казва мъж, който е пристрастен към секса? – Това е истински мъж!”

Това е просто виц, в който обаче има голяма доза истина. Жените-нимфоманки или тези, които обичат и искат непрекъснато да правят секс, обикновено се сдобиват с комични и трагични определения.

Да, сексът за тях е начин на живот, но не и порок. Жените, които са с по-изострено либидо, имат необходимост да наместват хормоните си непрекъснато.

За тях това е от жизнено значение. В никакъв случай обаче прекомерното правене на секс, не ги прави леки жени. Просто обичат да се отдават, независимо дали са хетеро или бисексуални.

Оргазмът ги стимулира и ги прави по-уравновесени. Не говорим за болестното състояние на прекаленото желание за секс. Ако се замислим – колко са мъжете, за които лягането с всяка срещната е ежедневие…

За тях казваме, че са истински мъже, като във вица, а за жените – че са нимфоманки. Сексът не е порок, а освобождаване – физическо и психическо.

Редовното му практикуване дори е наложително, за да се чувстваме полезни и адекватни в джунглата на живота. И мастурбацията дори е полезна. Е, всяко залитане, води след себе си квалификации.

Истината е, че няма норма, свързана с леглото или въобще със секса. Признаването на “проблема” пък е част от решението му. А лудите, са си луди…