Забравете за фитнеса, оставете всички здравословни храни, не посягайте към книгата с кросфит упражнения.

Време е да отслабнете и то по възможно най-лесният начин. Ако сте мъж и искате да свалите няколко килограма, тогава разкопчейте панталоните и извършете най-свещеното дело, с което някога сте били дарени емоционално – мастурбацията.

Точно така, японските учени най-накрая разбраха, че мъжът може да отслабне, стига да мастурбира по 3 пъти на ден.

Добрите хора от страната на изгряващото слънце са поставили автоматични машини, които вършат именно тази работа вместо вас. Няма как да не кажем, че въпросната машина спестява движенията и намалява изразходваните калории, ала е научо доказано, че всяка една еякулация регулира и засилва допълнително метаболизма.

Идеята е потвърдена и от д-р Рамани Дурвасула, който отдавна смята, че човешкият организъм има нужда от всички видове храни, а не само от салати, плодове и други подобни издънки.

Неговият план е много добре обвързан с експеримента на д-р Павлов. Всеки път, когато човекът се почувствал гладен, отивал моментално в тоалетната, за да мастурбира. Всеки път, когато Рамани трябвало да консумира нещо здравословно, веднага отивал да мастурбира. Това му помогнало да съчетава правилната диета и винаги да мисли положително за вкусните и здравословни храни.

Освен това засилвал метаболизма си точно, преди да се храни, което също е огромен плюс. Това означава, че мъжкото съсловие най-накрая има достатъчно шансове да свали килограмите с мастурбация и здравословно хранене.

Бихме могли да препоръчаме и обикновения полов акт, ала сме сигурни, че жените ще изкушават със сладко и ще развалят силата на упражнението.

инфо: http://blife.bg/article-40463