Май – пчеличките жужат, пеперудите летят, всичко разцъфтява…погледите стават все по-похотливи…

През 1995 година 14 май е обявен за Международен ден на мастурбацията в чест на д-р Джоселин Елдърс, която е уволнена от президент Бил Клинтът за предложението й мастурбацията да бъде част от сексуалното образование в училище. Впоследствие денят се превръща в месец и така май става Международният месец за мастурбация.

Какъв по-хубав начин да се подготвим за горещото лято и горещия секс? Най-добрата загрявка е мастурбацията.

Знаете ли тези любопитни факти за соловата игра?

1. Ако сте над 50 г. и редовно мастурбирате, това може да ви предпази от рак на простата, според учени от Харвард.

2. Мастурбацията намалява риска от диабет тип 2, рак на простатата, намалява депресията и предотвратява инфекции на шийката на матката при жените.

3. Учени от университета в Сидни твърдят, че мастурбацията намалява възможността да заболеете от рак, диабет, както и помага с безсънието.

4. Мъже, ако не внимавате, наистина имало шанс да счупите пениса си. Поне така твърдят учените…

5. Според национално изследване в САЩ, 80% от момчетата на 17 г. вече мастурбират, в сравнение с 58% при момичетата. Тези, които го правят, имат по-голям шанс да правят секс, както и да използват кондоми.

6. При възрастни хора процентите растат на 92% при мъжете и 62% при жените.

7. По време на Викторианската епоха много доктори смятали мастурбацията за болест и в опит да се спрат си слагали едно от тези, наречени Jugum Penis.

8. 70% от женените двойки признават, че мастурбират. За добро или за лошо.

9. Според проучване на института „Кинси”, 38% от хората казват, че гледат порно само за да се разсеят, а 43% – за да фантазират за неща, които не е задължително да харесват в реалността.

10. Поддръжниците на Международния ден на мастурбацията не могат да се разберат дали да го празнуват на 7 май или на 28 май. Защо не и на двата деня? Впоследствие денят се разпростира през целия месец май, превърнат в Международен месец на мастурбацията.

11. 53% от жените признават, че използват играчки при мастурбация. Дами (а защо не и мъже), само не забравяйте да ги извадите след това.

12. Повече от 7 милиона играчки от типа Fleshlight са продадени в света.

13. Всяка година между 500 и 1000 души умират от практикуване на еротични задушавания само в САЩ. Това истинска статистика ли е?

14. Оргазмът от мастурбация може да засили имунната ви система.

15. Елени, тюлени, маймуни и катерици (!) са хващани да мастурбират. Учени са наблюдавали дори женски маймуни да използват пръчки за доставяне на удоволствие.

16. През 17-и век в Кънектикът хората, които мастурбирали, са били заплашени със смъртно наказание. Но това е била един от тези закони, които рядко са се практикували, нали?

17. През 1994 година, след натиск от републиканците, Бил Клинтън уволнява д-р Джойселин Елдърс за предложението, че мастурбацията трябва да се изучава в училище като превенция срещу СПИН. Това е вярно, поне така пише в Уикипедия.

18. Мастурбацията е един от най-естествените начини да облекчите менструалните крампи. Какво ще кажете, дами?

19. Едва 46% от жените признават, че изпитват оргазъм до три минути след мастурбация.

 

61454557