Ученичка от руския град Перм се снима в групово порно с войник, студент по медицина и тяхна приятелка. На перверзното видео попаднала майката на момичето, която решила да провери компютъра на дъщеря си.Тримата, които уговорили момичето да участва в порнолентата, се изправят пред съда. Идеята им дошла, след като военният се похвалил, че вече е правил секс с непълнолетната. Веднага след това тримата решили да я поканят на забава, като заснемат всичко, което правят в спалнята. Намерили оборудване, наели апартамент и поканили 14-годишното момиче на гости. Малко по-късно тя сама склонила да участва в оргията, съобщи Блокнот.

Няколко дни по-късно майката на ученичката разбрала за извращенията. Тя включила компютъра на дъщеря си и попаднала на ужасяващото видео. Жената веднага предоставила записа на следствените органи с настояването виновните да понесат наказанието.

Срещу тримата са повдигнати различни обвинения за порнографски материали с непълнолетна, както и за развратни действия. Не е изключено мъжете да са правили и друг път подобни филми. Ако бъдат признати за виновни, може да получат до 15 години затвор.

Превод и редакция инфо : БЛИЦ http://www.blitz.bg/news/article/426500?utm_medium=Facebook&utm_campaign=blitz&utm_source=blitz