Луна води преговори за закупуването на бутиков хотел в страната на неограничените възможности България !

Публикуваме пъният текст на изявлението на Луна От Инстаграм:

“Хората продължават да се раждат и да умират. Повод да се съберат роднини и приятели. Животът продължава въпреки заразата.
И е крайно време всякакви там “оперативни” и “кризисни” щабове да вдянат, че работата им не е да ограничат Живота, защото това е невъзможно, а да го направят възможен, без да го снижат до ниво на жалко съществуване.
Крайно време е властимащите да осъзнаят, че с предани, но неспособни, неможещи и незнаещи хора НЕ може да се управлява държавата. Защото властта не значи да прибираш процент от всеки бизнес и евросубсидия и да храниш “своите”, лоялните на главатаря, а да осигуриш просперитет и добруване на цялата общност, гарантирайки законност и равенство пред закона!
Нямам къща в Барселона, нито пък получавам пари от политиците, за да им пиарствам. Не искам да оцелявам на всяка цена! Ценя Живота в истинските му форми и ако някой ми попречи, по-добре е да не бъдем тук и сега! Обидно е да гледам как човешки същества са превръщани в добитък и как продажни мекерета ни убеждават, че това е “яко”, само защото са допуснати да оближат трохите от трапезата на господарите. Я баста!

Който не е съгласен с тази моя убеденост, да напусне профила ми! Веднага!
Това е лично пространство и не дължа обяснения на никой. А който ще заработва тролейки в нета, ще бъде блокиран 😊
Животът не е геометрична теорема и не се налага да доказваме каквото и да било 😉
П.П. И не давайте пример със закъснелите действия в Европа. Те имат работещи икономики и можещи политици. Ще се справят. А Ганьо като знае крадливия си и неспособен за нищо за*ник, трябваше още през декември, когато започна епидемията, да предприеме мерки у нас. А не сега – след дъжд качулка!”

Звездата е взела крупни мерки, за да се предпази от вируса. Пие огромно количество витамини, изполва предпазни маски, хирургически ръкавици и не допуска хора в дома си. Обслужващият персонал на звездата (хигиентистката и готвачката) се проверяват стриктно, в какво здравословно състояние са преди да влязат палата на звездата, за да изпълняват своите задължения. Фризьори, гримьори и личен масажист посещават президентката в определени от нея лично часове и дни според метереологичната прогноза подходяща за процедурите.
Подръжката на звездата не търпи никакви компромиси включително и дрехите, които звездата ползва за своето ежедневие! Междувременно най-красивата жена в България Луна води преговори за закупуването на бутиков хотел в страната на неограничените възможности България !