Луна е една от най-популярните поп фолк певици през последните 25 години. И след феноменалния успех след второто си участие във ВИП Брадър, неповторимата актриса замина зад граница за да се върне неузнаваемо красива и млада! Луна изглежда на 19! Каква е причината ще разберем лично от нея.

Здравей Луна, преди време журналисти определиха фигурата ти като на 19 годишна тинейджарка, как поддържаш този вид?

Формулата е любов и езда едновременно (смее се).

Напоследък усилено медиите гърмят, че си се завърнала от Турция с присадена коса за 15 000 Евро, каква всъщност е истината? Говори се, че имате повече пластични операции от Майкъл Джексън и Лили Иванова.

Да и със ново дупе! Предстоят и други промени, защото за любовта ми към феновете нямам задръжки и граници те заслужават най доброто! Благодаря ви и за сравнението с Майкъл Джексън! Чувствам се до краля като Царица! В България казват, че вървя по стъпките на Най-голямата Лили Иванова и това ме ласкае и успокоява че сме две! Ще направя скоро и секси фотосесия и ще ви паднат зъбите на всички.

На какво се дължи тази промяна има ли нов мъж до Луна ?

Има достатъчно! Не мога да откажа, когато мъжете настояват да се раздават за мен! Щедрост за щедрост!

Вие сте една от най-канените звезди в реалити формати. Вашето участие е гаранция за висок зрителски интерес и рейтинг. На какво мислите че се дължат тези успехи? На едно нещо! На любовта на хората!

-За мен най-важното е моите почитатели да са доволни от своята любимка и да се забавляват на воля! Аз съм им отдадена както и те на мен! Зависими сме един от друг и се желаем взаимно непрекъснато! Това е и моята философия на живот! Обичай и се раздавай!…..

Какво мислите за Кулинарните реалити формати ? Бихте ли участвали в подобен формат?

С удоволствие бих опитвала от вкусната храна и бих оценила реално състезателите в него! За мен храната е ритуал и специално привличане! Не мога да готвя но мога прекрасно да оценя добре приготвената храна и смятам че е време журито да бъде подменено в този вид формати за да е интересно на зрителите!

Къде прекарвате свободното си време?

Обожавам ездата! Тя е моето любимо и специално хоби! Плувам и спортувам редовно! Близо до природата съм ежедневно! Зареждам се с любовта на хората и радостта от живота!Живея в лекота и безвремие! Постигам степените на “Блаженство” и благодаря за всичко!

Какво ново предстои от тук нантък в професионален план?

Това, което предстои касае личният ми баланс и израстване във всякакъв аспект! Появата ми в публичното пространство е винаги добре обмислена и не на всяка цена! Публиката е уморена от натрапване, изкушения и ирония! Тя иска осъзнати и чисти герои, готови на саможертва! Фалша вече не е приоритет,а падение! Радостта от живота е правилният прочит на всеки от нас отразен в очите и лица ни! Хармонията е смисъла на всичко! Дайте си шанс!