ЛУНА: Контрол над властта!

1.Луна, Вие се превърнахте в политическа звезда и най- влиятелната жена в България завинаги след изявата си в една голяма бг телевизия .

Кои обаче според Вас трябва да залязат от българската политическа сцена ?

НЯМА ДА ЗАЛЯЗАТ, ЗАЩОТО НИКОГА НЕ СА ИЗГРЯВАЛИ , а са ни са се качили над главите ни, на щиковете на Червената Орда , а след мнимото падане на комунизма, то повторната УЗУРПАЦИЯ на управлението на общите дела от същата червена банда бе извършена чрез юридически измами, тарикатлъци, машинации, манипулации, шантажи, диверсии и саботажи от тези Врагове на Народа, Врагове на България, Врагове на Морала , Врагове на Закона .

Значи трябва да изметем, да прогоним всички тези, които определяме като комунистическа-власт ползваща измет – това са съществата, които са били членове на БКП и на нейните органи за терор – Гестапо (ДС) и милицията на БКП и са заемали по едно или по друго време , както и в настоящия момент държавни и общински служби .

Сърцевината на тази орда са около 65 000 (шестдесет и пет хиляди) човека от централните съдийски, законодателни и изпълнителни органи, КОИТО ИЗВЪРШВАТ ПРЯКО ГРАБЕЖА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ТЕРОРА НАД БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ , в тази орда влизат и всички банкери и приватизатори, които окрадоха многократно от 1989 г. досега България с помощта именно на вечния и несменяем комунистически съд .

ТЕЗИ БАНДИТИ И БАНДИТКИ НЕ БЯХА ЛУСТРИРАНИ, А НАПРОТИВ – СТАНАХА ВЕЧНИ И НЕСМЕНЯЕМИ И ТАКА КОМУНИСТИЧЕСКАТА НИШКА ВЪВ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ОРГАНИ ИЗОБЩО НЕ БЕ ПРЕКЪСНАТА И ПРОДЪЛЖАВА ДО ДНЕС .

2. Имали ли сте оферта от пиар специалисти да пеете пред народа на различни места в България, за да получите още по-широка подкрепа ?

ВИЖТЕ, АЗ СЪМ МАЖОРИТАРНА КАНДИДАТКА, НОТАБИЛКА, ЕСТЕСТВЕНА ЛИДЕРКА ! Мен ме познава целият български народ !

Пиарки трябват на партийните неизвестници, на хората от копанята като Румен Радевци, Гербджаковци, и останалите мишоци, които собствено-ръчно нищо не могат и нищо не са направили в този живот – един пирон не са произвели, една книга не са написали, една песен не са изпяли, които неизвестници , то другарите комунисти и други партийни глисти ги измъкват от мишите им дупки и ги натрисат на хората .

А аз пея пред българския и други народи, не за да ме изберат за президентка, а защото това е моя дарба, чрез която, за разлика от червените безделници, живея СВОБОДНО, на свободния пазар , който те така упорито пропагандират, ама са се скрили от него на държавната копаня с целите си роди и с криминалните си червени кланове .

ТА НЕ АЗ СЪМ НЕУКАТА И НЕСПОСОБНАТА, КАКТО ПЛЮЯТ ПО МЕН БЯСНИТЕ ЧЕРВЕНИ КУЧЕТА, А ТЕ .

3. Възприемат ли Слави Трифонов като Ваш основен съперник ?

– Това ме развеселява ! Слави ? Палячовщини на непорасли хлапета, жадуващи вниманието на околните .

– Той изобщо какво може ? Излъга целия български народ, че щял да гласува за мажоритарни избори на депутати и общинските съветници, с нотабили (естествени лидери), а го финтира, като нискочелият му палячо, даже се наашка, като каза, че гласуването с преференции за добитъка му било източник на корупция.

АМИ СЛОЖИ НОТАБИЛИ, БЕ, ПАЛЯЧО, ТЯХ БОГ ГИ Е ИЗБРАЛ, НЯМА НУЖДА ДА ПЛАЩАТ , ЗА ДА ГИ ИЗБИРАТ .

Ама като сложиш нотабили, ще ти теглят шута първо на тебе , защото си палячо, шут и ще идеш там, където ти е мястото по естествения Божи ред – в стаята за прислугата .

Аз не се занимавам с лъжи и измами, така, че няма как да съм съперница на Слави в шантажите , шарлатаниите и измамите му на цял един народ !

4. На какво изцяло ще се посвети Луна след тази кандидат-президентска кампания ?

Само на шоубизнеса или само на политиката ?

АЗ СЪМ СЕ ПОСВЕТИЛА НА ЧОВЕШКОТО ДОБРО, НА КОЕТО СЛУЖА ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ, МЕТОДИ И СРЕДСТВА !

 

5. Имате ли идеал за български държавен глава ?

Златният век на цар Симеон – апогеят на българската средновековна държава и ЦАР ИВАН АСЕН ВТОРИ ! УМЕН, МЪДЪР, ХРАБЪР !

Възкръсва България от нищото, в което я оставил родо-отстъпникът Борил .

Обединява всички български земи, спира гоненията на богомилите и на инакомислещите, ЗАКОНЪТ СТАВА ЕДНАКЪВ ЗА ВСИЧКИ, Майка България става образец за пример и подражание, притегателен център за чужди и свои .

6. Смятате ли, че похвати от шоу бизнеса могат да се използват в политиката и обратното ?

Ами то от разни похвати, имащи за цел да представят бандитите от партийните листи като глисти за човеци и обратното сме на този хал – първи във всички позорни и смъртоносни класации .

Какви похвати ще трябват на един мажоритарен кандидат за депупат в неговия му, РОДЕН район от 20 000 (двайсетина хиляди) жители ? Та нали хората в този малък район го познават цял живот , такъв какъвто е .

Та с похвати, без похвати , не може да убеди хората в този малък район, че е това, което не е !

7. Ще обявите ли публично кой Ви е откраднал тези 300 000 гласове, за които споменахте в едно тв предаване наскоро ?

– Да разбира се ! За подгрявка ще ви кажа, че към настоящия момент, в криминалната ни комунистическа държава има близо 367 000 (триста шестдесет и седем) хиляди разбойници и бандитки с двойна и тройна самоличност . Т.е. едно и също лице има по няколко лични карти с различни ЕГН-та в тях, смуче от държавата по няколко пенсии, помощи и пр..

Те са създадени с помощта на същата тази криминална държава, под контрола на криминализираните (комунистическите) служби са, много от тях са все сътрудници на тези банди, роднини на власт-ползващата измет и се използват винаги в полза на тази част от комунистическата банда, за която преди това главатарите на различните й кланове са се договорили , че е време да смени друга част от същата банда, за да не преляе народното недоволство .

Пуснати на лицево разпознаване – за нула време лъсват тези брутални комунистически измами , ЗАТОВА БЕШЕ ПРИЕТ ЗАКОН ЗА УКРИВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ВЛАСТ-ПОЛЗВАЩАТА ИЗМЕТ, тя да знае всичко за нас, а ние да не знаем нищо за нея .

Затова и комунистическият ЕС забрани използването на изкуствения интелект за разкриването на самоличността на престъпниците, защото за нула време лъснаха описаните измами .

Да, де, ама САЩ не са го забранили и се присмиват на червените ни кхмери .

Нали не сте забравили , че Белите Хакери от цял Свят подкрепят мен – Президентката на Народа , а не червените кхмери .

Повече за кражбата и на още 300 000 гласа, освен тези с двойната самоличност – по-нататък , то е лесно видно , стига човек да знае къде да гледа и какво да търси .

8. Имате ли охрана ? Или никога не се пазите от народната любов?

Коя охрана може да те спаси от убийство ! Ти се пазиш от куршум, те вземат, че те отровят . Нищо не може да стане против Божията Воля. И защо да се пазя от хората, да не би аз да съм ги окрала ?

Но възмездието, възмездието на всеки похитител, барабар с поръчителите му е гарантирано на 101 % – до крак .

9. България никога досега не е имала жена президент .

На Балканите професията “държавен глава” остава все още мъжка.

Щяхте ли според Вас да приличате на едно екзотично цвете на този пост, или щяхте да управлявате като “мъжко момиче” ?

Ами на мен последните няколко червени президенти изобщо не ми се виждат „мъжки” . Под чехъл – на единия червен Плевню жена му избяга от него, на другия – хвърчилото – жена му духнала в САЩ, да не разкрива срамотиите от явно неконсумирания им брак, та другарката Корнелия спешно трябваше да търси на пенсионираното хвърчило първата срещната .

Ох, много ме разсмивате с тези другари – червени „мъже”.

АМИ ЗА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЕЗИ, КОИТО НАРИЧАТЕ „МЪЖЕ”, МОЖЕ ДА СЪДИТЕ ПО ЖЕНИТЕ, С КОИТО СА .

На Плевню жена му избяга, на хвърчилото жена му успяла да завърши висшето си образование, чак на 50 години, за още 50 може да завърши още един ПУЦ .

– И КАКЪВ Е ХОРИЗОНТЪТ НА МЕЧТИТЕ НА ХВЪРЧИЛОТО „МЪЖ” ?

– Да напои, да нахрани жена си, да я назначи с основното й образование на две длъжностти на копанята, че няма пари за грамадната й разкладка .

Каква смяна на системата, какви пет лева може да очаквате от такъв „мъж” ? Той жена си не може да изхрани, системи щял да сменява , с корупции щял да се бори .

Та вече България се е отказала да има президенти мъже, защото видяхте, че тези само носят панталони , ама се крият под полите на жените си, така че следващата крачка – БЪЛГАРИЯ ДА ИМА ЖЕНА ПРЕЗИДЕНТКА , е напълна логично и закономерна .

НЯМА ДА СЪМ „МЪЖКО МОМИЧЕ”, ЗАЩОТО СЪМ ИСТИНСКА ЖЕНА – СМЕЛА, КРАСИВА, ШАРМАТНА, УМНА И ОБИЧАНА ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД .

10. Можете ли да калкулирате Вашите лични ползи и загуби, ако Ви бяха избрали за президент ?

Загубата за мен щеше да е морална, че връщайки Свободата на всички, ще загубя част от своята – това не е много приятно за мен, по мен да ходят пазванти, да живея като заключена в Резиденции и ред други ограничения , много от които аз ще отменя, но все остават такива.

Ползата за мен е МОРАЛНОТО удоволетворение, че с избирането ми за Президентка слагаме началото на края на криминалната , анти-човешката комунистическа система и поставяме началото на бързото изграждане на една нова, свободна, човешка държава .

Ползата е и за целия много-страдален български български народ , че щеше да си върне Свободата, Щастието, Любовта и Радостта от живота .

Благодаря ви ! Обичам ви ! Вашата Президентка – Луна !

Интервю: Митко Йорданов