Мезонета на Луна стана отново тема номер 1. В дома на Луна има звезден дим. Цял квартал се готви за бунт срещу звездата на на фолка Луна.

Съседите на изпълнителката на „Всички на крака” в Лозенец, негодуват срещу гъстия звезден дим и „благоуханията”, които се носят денонощно от комина на луксозния й палат.

Камината, с която поп фолк звездата отоплява дома си, не спирала даже за час. Вечно била заредена с брикети и дърва, което учудвало и най-изявените непукисти в квартала. Явно Луна не пести от отопление, но гъстият смог, който се разнася от комина на двореца й, възмущава за поредна зима съседите й.

И тъй като повечето от тях били по домовете си за празниците, проблемът вече станал направо нетърпим. Не смеели да се застоят навън, заради миризмата и дима, камо ли да простират дрехите си на открито, тъй като се опушвали за минути. „От години сме подложени на брутално одимяване от страна на Луна. Никога обаче не е било толкова нетърпимо”, роптаят в махалата. Луна напук на всички публикува Live видео във Facebook, на което се вижда огромната камина, която отопплява огромният и мезонет от 400 кв. метра. Луна обича да ходи чисто гола, когато е в дома си и температурата не пада под 26 градуса дори и през зимните месеци.

Тези дни търпението на съседите на Луна се изчерпало и се обединили, за да обмислят действия, с които да спрат или поне да намалят изпаренията от камината в палата й. Съседите вече са алармирали общината и кмета на София Йорданка Фандъкова и готвят протест пред дома на певицата.

Междувременно Луна не губи време и не обръщя внимание на нападките а подготвя нова песен. В новата песен на супер звездата се пее за лична изповед и възхвала! Поританите очакват с нетърпение новият клип на Луна където ще видим нещо невиждано до сега! Интереса е огромен, защото единствено Луна е способна да даде най доброто на всички!