Лепа Брена показа почитанията си към българските фенове – въпреки болката довърши концерта и излезе „на бис”

Поредният концерт на Лепа Брена в България се оказа истинско предизвикателство. Турбо фолк легендата изживя буря от емоции и…поредната физическа травма.

Шеметната блондинка беше посрещната както подобава в Пловдив. Певицата отговори на очакванията като се раздаде, но по средата на концерта се случи инцидент. Заради високите токове или заради разсеяност – падна на земята. Естествено, не в поза, която подхожда на дама като нея. Лепа Брена обаче ненапразно е легенда и от десетилетия в шоубизнеса. Успя да отиграе падането като по-атрактивно сценично поведение.

Никой в публиката не разбира до последно, че гостенката от Сърбия е със зверски болки в глезена. Шоуто трябва да продължи с цената на всичко! Любимката на народа не е забравила за мега концерта си на стадион „Васил Левски” и не пропуска повод да благодари на верните си фенове. Този път с цената на нетърпима болка дори излезе на бис – макар и само на една песен.

Вместо да потърси веднага лекарска помощ, изпълнителката на „Ти си мой грех” посрещна фенове зад кулисите. Останала разтърсена от признанието на почитателка, която и признала, че само нейните песни й дават сили за живот. Лепа Брена се трогнала толкова, че се разплакала. Друга фенка пък й показала, че си татуирала името й.

Най-трогната певицата останала не от друг, а от своята подгряваща изпълнителка. Камелия загуби баща си, но събра сили и в дена, когато го изпрати излезе на сцена, за да изпълни ангажимента си. Сръбската изпълнителка разбрала късно за случилото се и прегърнала силно колежкта.

инфо:http://lokumki.com