Японски Нобелов лауреат, професор по медицина, доктор на науките Тасуку Хонджо, създаде днешната сензация, като казва, че коронавирусът не е естествен.
_ “Ако е естествено, няма да повлияе на целия свят по този начин. Защото по природа температурата е различна в различните страни. Ако е естествено, това би повлияло негативно само на тези страни със същата температура като Китай. Вместо това, тя се разраства в в страна като Швейцария, тя се разпространява в пустинни райони по същия начин. Докато е естествена, тя ще се разпространи в студени места, но ще умре на горещи места.

Прекарах 40 години в изследвания на животни и вируси. Не е естествено. Произвежда се и вирусът е напълно изкуствен. Работих в лаборатория Ухан в Китай 4 години. Напълно съм запознат с целия персонал в тази лаборатория. Обадих се на всички, след като се появи Коронавирусът. Но всичките им телефони са мъртви през последните 3 месеца. Сега се разбира, че всички тези лаборантки са умрели.

Въз основа на всички мои настоящи знания и изследвания мога да кажа със 100% сигурност – че коронавирусът не е естествен. Не дойде от прилеп. Китай го произведе. Ако това, което казвам днес, е невярно сега или дори след смъртта ми, правителството може да оттегли моята Нобелова награда. Китай лъже и тази истина един ден ще бъде разкрита пред всички. ”

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tasuku_Honjo