Мне, няма нищо метафорично тук. Говоря за класическото и никога не излизащо от мода фелацио. Напоследък чувам за жени, които не обичали да правят свирки, но за щастие те все още са прекалено малко, че да смятаме феномена за тенденция. Повечето мацки го обичат повече от хляба. Но, защо е така? Ето сега ще проверим.

Жените обичат да държат нещата под контрол – Мъжете се водим за силния пол, но и ние като Супермен имаме своя криптоник, който отнема всичките ни сили. В реалния свят в ролята на криптонита се играе от свирката. Замислете се – колко уязвим точно се чувствате, когато са ви хванали с една ръка за топките, а пенисът ви е на опасно близко разстояние от нечии кръвожадни челюсти? Бабалюгата е най-ефективният начин за упражняване на контрол и историята го е доказала от хилядолетия.

Възбужда ги фактът, че те те възбуждат – Най-искреният комплимент, който един мъж може да направи на една жена, е надървеният му чеп. Пенисът никога не лъже. Той е като невинно детенце. Ако те харесва, идва и ти го казва недвусмислено, а, ако не те харесва, ще се свие в черупката си и няма да иска да си говори с теб.

Жените харесват любовната игра – Мнозина твърдят, че оралният секс не е никакъв секс. Той си е любовна игра и то много съществена част от нея. Фелациото и кунилингусът са двете неща, без които не може в увертюрата преди секс. Ти най-вероятно обичаш да облизваш мидата, докато тя се подмокря, целувайки салама.

Много добър начин за благодарност – На кого му е притрябвало нечие ръкостискане, когато свирката е далеч по-удачна опция. Ако ти си човекът, който носи парите вкъщи и инициираш всички по-забавни мероприятия във връзката ви, тогава на нея не ѝ остават много възможности, освен да те задоволява орално. Сигурен съм, че сделката е честна и от двете перспективи.

Свирката понякога е за предпочитане пред секса – При нея не се изисква кой знае каква подготовка. Достатъчно е да разкопчееш едно-две копчета на дънките, подаваш го навън, а тя дори не е нужно да си сваля обеците. Жените по-често се оплакват от умора, която не им позволява да правят секс. Все пак там участва цялото тяло, а и да не говорим, че се изисква едно събличане, обличане, минаване през банята и така нататък. То си е направо цял ритуал. При дудуците се изисква чиста и ловка ръка, придружена с палаво езиче. 5-10 минути тренировка за предмишница, бяла храчка в мивката и най-много салфетка за остатъчните капки.

инфо:http://themainline.bg/40535/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%87%D0%B0%D1%82-%D0%B4%D0%B0-%D0%B4%D1%83%D1%85%D0%B0%D1%82/