Антените на мобилните оператори действат на психиката на хората

Дали антените на мобилните оператори имат вина за масовата лудост, която се шири напоследък?!

Знаете, че официалните изследвания това няма как да го докажат, а и да имаше някой желание да го стори, все щяха да бъдат потулени резултатите.

Неведнъж са изнасяни данни, че устройствата въобще не са безопасни, но въпреки това те никнат като гъби по покривите на блоковете. И проблемите на хората се задълбочават.

В няколко квартала в столицата вече са на мнение, че броят на нестабилните личности се увеличава именно по вина на антените на мобилните оператори.

Те забелязали, че мнозина страдат от безсъние, имат едни и същи симптоми, свързани с главоболие, гадене, напрежение, нервност, рязка смяна на настроението.

Някой би казал, то това е от времето, няма как да го свържем с антените. И може дори да се окаже прав, но каква е тази версия “от времето”?! Явно нещо влияе на въздуха, на атмосферата, на нагласата на българите, което допълнително ги прави мрачни и опустели.

Според някои в момента може да се говори за епидемия от лудост. Почти във всеки жилищен вход има съсед, който вечер става агресивен, крещи от прозорците, върши безумия, излиза в неадекватно облекло, облекчава се на улицата или избягва околните със свъсен поглед и страх.

Няма как тази картинка да е нормална и да се роят още и още такива случаи, убедени са мнозина.

Според тях може да се говори за някаква тенденция, но няма кой да вземе мерки и да реши въпроса. А той вероятно вече е късно да бъде разглеждан. Мобилните оператори плащат солидни суми, за да разпространяват сигнала си, няма кой да се пребори с тях, независимо, че страда здравето на обитателите на сградите.

Очевидно каузата те да намерят друг начин за базите си, е обречена отвсякъде, още повече, че се намираме в държава, която усърдно брани монополистите, а те имат пълна свобода да цедят народа и да го разболяват.

А вие имате ли подобни наблюдения, можете ли да споделите такива във връзка с антените на мобилните оператори?

инфо: chudesa.net