Д-р Венета Кемилска е специализиран сексолог, сeмеен терапевт и психолог.
През 2013 година завършва образованието си и специализира в Австрия.
От април 2015 година, Д-р Кемилска практикува услугите си и в България.

 

 

Здравейте д-р Кемилска, в какво настроение Ви намираме и защо избрахте да почивате тази година в България?

Здравейте! Отдавам се на заслужен отдих след изключително натоварена година за моята практика в Австрия. Избрах да почивам тук, защото имам изключително много приятели и познати, които виждам все по рядко заради ангажиментите ми в чужбина. Обиколила съм изключително много места, но тук се чувствам най-добре.

Вие сте известна сред австрийциите с Вашите съвети за запазване на брак и здравословен и пълноценен сексуален живот. Как го постигнахте?

Започнах да се занимавам с това още когато бях  23 годишна. Изчела съм изключително много литература свързана с взаимоотношенията на двата пола. Също така имам и не малък опит с пациенти, на които съм помогнала да запазят браковете си. Получих и много-добро образование в Австрия и съм много благодарна на моите преподаватели.

Какъв съвет бихте дали на българските мъже, за да запазят половинката до себе си?

Първо бих ги посъветвала, да държат малко-повече на външният си Вид. Да се отнасят с необходимото уважение към своите половинки и да не ги пренебрегват. Секса също е изключително важен елемент на една силна и здрава връзка. Подържайте разнообразен и разкрепостен секскуален живот във всичките му аспекти. Аналният секс също не тряба да бъде пренебрегван, защото заздравява отношенията, а и е здравословно.

Казахте, че аналният секс е здравословен. С какво по-точно?

Доказано е, че аналният селкс намалява стреса, подобрява кръвообращението, засилва имунната система, сближава и прави връзката по-силна и не на последно място – предотвратява появята на хемороиди. Доказано е че, при над 40%  мъжете страдат от хемороиди. Ако практикувахте и Вие анален секс, мъже, нямаше никога да страдате от това неудобство.

Имате в предвид… мъжете да отдават задните си части?

Да! Точно така. Освен че ще изпитате невероятно удоволствие, дължащо се на безбройните нервни окончания около сфинктера, при проникване се стимулира и простатата. Също така ще предотвратите и в голяма степен възможността за появата на хемороиди.

 

Какво бихте пожелали на всички българи?

На първо място – много здраве, колкото и тривиално да звъчи. По-скоро бих ги посъветвала, да бъдат малко по-отговорни към своя сексуален живот, към хората до тях и не на последно място – да проявяват разбиране към  сексуалните желяния на половинките си – това е много Важно!!!

 

Благодарим Ви за отделеното време. Пожелавам Ви едно страхотно лято!

 

Автор: Ивелин Иванов

изображенияq: tumblr