В обширно проучване проведено всветовен мащаб, по-голямата част от анкетираните са заявили, че гледането на порно е имало положителен ефект върху брака им.

Друг резултат, който изглежда като мит е, че хората, които имат два или повече оргазма седмично, живеят средно по-дълго от тези, които имат по-малко от два оргазма на седмица. Оказва се, че мастурбацията е не само начин на живот, но и удължава живота.

Учените са провели мета-анализ на 50 проучвания, изследващи връзката между афинитета към порнография и задоволеността на човека. Те обхващат 50 000 души от 10 страни по света и адресират “междуличностните аспекти на сексуалното и релационно удовлетворение и интраличностните аспекти на тялото и самозадоволяването”.

Проучването също сочи, че мъжете които редовно гледат порно са по-спокойни, уравновесени и съсредоточени в дневните си ангажименти.

 

Д-р Кемилска съветва всички любители на филмите за възрастни все пак да не прекаляват и да не пренебрегват половинките си. Също така да се “обучават” и да пробват своите познания  и да експерментират в леглото.  Усмивките и щастието се крият под завивките.

 

Снимки: google.bg