Честит Рожден Ден Глория!

Любимата певица на няколко поколения българи у нас и по света – Глория днес празнува своя рожден ден, нейния талант и красота са капсуловани във времето, тя е еталон за държание и професионализъм.

Глория е артистичният псевдоним на Галина Пенева Иванова. Родена е в Русе на 28.06.1973, зодия Рак, в семейството на Пенко и Стефка Иванови. За първи път се качва на сцена още в детската градина. Талантът й не е случаен – цялото й семейство е музикално, а майка й и баба й са много добри певици. В рода й преобладават интелектуалци и хора на изкуството.

Глория притежава отлична визия и красота и не веднъж е обявявана за една от най-красивите и поддържани Българки. Изпълнителката има перфектна фигура и изглежда направо феноменално.

Глория притежава изключителен талант, железен професионализъм и самодисциплина, воля и амбиция. Повече от 20 години е на върха и радва почитателите си по света. Първата, която прави концерти в Америка, първа стъпва и в Австралия. Името й е запазена марка за високо качество и стойностна музика. Богат и обаятелен глас.