Лондонската баба Стела Ралфини възхвалява чудотворния ефект на мъжкия еякулат като средство за подмладяване. Румената 67-годишна палавница твърди, че с подобна техника от поколения жените в Индия поддържат свежия си вид.

За да разпространи добрата вест, Ралфини пусна и специално клипче в мрежата за видеосподеляне YouTube. Дамата открила чудото преди 30 години. Тя съветва посестримите си, повели неравна битка с възрастта, вместо да пилеят стотици хиляди в кремове, козметика и процедури – просто да си хванат любовник. Или на всеки 10 дни или две седмици изкушените от свежата кожа жени да се позабавляват и да се сдобият с ценния разкрасителен материал.

„Когато прекрасният любовен сеанс приключи, просто изгребете невероятната му сперма с пръсти, нанесете я по лицето и оставете да действа 15 минути. След това измийте с вода”, препоръчва вещо Ралфини.

Еякулатът на партньора ви е най-свежата клетъчна терапия, която може да се намери на тази планета. Тя пращи от протеини и минерали, които ограничават състаряването, а най-прекрасното е, че този ключ към младостта е безплатен, възхитена е пишман терапевтката. Когато видите как изчезват бръчките, отново ще откриете радостта от секса, категорична е Ралфини.

инфо: http://novinar.bg/news/baba-se-podmladiava-s-redovni-maski-ot-sperma_NDU5MjsyMQ==.html